23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
|
|
Fajna bluzeczka
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję za przysłane komentarze - te wszystkie ciepłe słowa zachęcają do pracy ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładnie szyjesz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Cantaro.
Bardzo podoba mi sie to, co uszylas. I sukienka i bluzka tez. I równiez przyklaskuje zachwytom nad połaczeniem pasków i kropek. Super Ci to wyszło. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witam wszystkich w pochmurny piątek. Chciałabym pokazać Wam sukienkę, którą uszyłam na konkurs łucznika. Miałam podczas szycia sporo przygód, które opisałam na blogu.Po tylu przebojach trudno mi było na nią spojrzeć łaskawym okiem, ale kiedy zobaczyłam ją na znajomej, to jakoś zapomniałam o wszystkich problemach jakie z nią miałam. ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ojej!!!Cantaro dzięki tej sukience to i ten piątek nie jest już taki pochmurny!!!!Świetnie ją uszyłaś a dzięki tym PRZEBOJOM które miałaś podczas szycia Twoja sukienka będzie przebojem w trakcie konkursu!!!!Czego Ci serdecznie życzę!!!Ja nie mogę się zmobilizować żeby uszyć coś na konkurs....
|
|
Administrator
![]() |
|
Ta sukienka swoim blaskiem (dosłownie) rozjaśniła ten pochmurny dzień! Jest piękna, bezapelacyjnie należy Ci się maszyna do szycia!! A i zaraz lecę na bloga zobaczyć co tam naskrobałaś ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super sukienka,wspaniały model cantaro. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna! ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale super! I odwazna! ________________________________________________________
|
23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.