Stara Gwardia
|
|
Ja właśnie kupiłam stacjonarnie cudowny, wełniany flausz, który w internecie na pewno bym pominęła - a na żywo macałam, macałam, czułam tę miękkość i delikatność... i kupiłam. A cena fajna, 22 zeta za metr.
Tak samo skusiłam się na cudowną wełenkę, tak pięknie układała się upięta na wystawowym manekinie i była gładka, szlachetna w dotyku - dycha za metr to jak za darmo, za każdym razem kupuję jej trochę i mam już 6m w szafie ![]() W internecie łatwiej o niskie ceny, mam sprawdzonych sprzedawców i w 99% przypadków nie zaliczam wpadek, dużo ze zdjęcia mogę sobie dopowiedzieć, nawet czasem nieostrego. Cenię sobie możliwość kupowania bez wychodzenia z domu. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też lubię kupować przez internet. ![]() Szkoda, że jeszcze pomacać nie można, bo lubię dotykać materiały przed kupnem. Nie lubię materiałów drapiących skórę, a tego przez neta nie da się do końca zweryfikować. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie wiem co o tym sądzić. ![]() Mam dziwne wrażenie , że to spam. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja też mam taki wrażenie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja często kupuje na allegro. Niektórzy sprzedawcy wysyłają próbki za kilka złotych. Myślę, ze przed zakupem warto z tej możliwości skorzystać i pomacać
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
kupuję tylko w sieci. nie udało mi się w Łodzi (!) znalezc żadnego sklepu stacjonarnego z tkaninami. a wszelkie polimexy-sprzedają tylko na belki. najczęściej kupuję po 1-2 metry bieżące, nie więcej z jednego rodzaju, więc nie jestem dla hurtowni zbyt atrakcyjnym klientem
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kochani,
po długiej przerwie odkurzam maszynę i wracam do szycia. I od razu z pytaniem do Was ![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.