Stara Gwardia
|
|
Firefox
Widzę, że emotikonek mogę używać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale nie widzę, na co klikam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja tak samo jak Aire - nie widzę, ale mogę skorzystać :P
Mam Google chrome. Widzę te: ![]() ![]() ![]() a tych już nie, ale widzę opis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() O, u mnie tez sie pojawily. ja je widzę i widze tez opisy. teraz korzystam akurat z OPery., ale w Firefoxie tez byly. A wracając do tematu, czesto mam pokłute szpiklami palce, raz sie przyszylam - ale tak leciusko- do maszyny, tylko naskórek mi sie przyszyl i potem rozerwal. Moja mama tez mowi, ze sie nie szyje na kims. --- Ostatnio edytowane 2011-07-21 19:59:28 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wiiidzęęęę! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny kończąc temat emotikonek ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Masakra... Ja niemal zemdlałam czytając opis przeszycia... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ostatnio wpadkę miałam przy maszynie za czasów szkolnych (15 lat temu) ale przy haftowaniu obrazów krzyżykiem to na bieżąco ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wbijanie igły pod paznokieć - u mnie to normalka. Cały czas podczas fastrygowania. Nieprzyjemne ale da się przyzwyczić ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.