59 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Świeżynek
![]() |
|
Margaretko, ja też się już w kolejce po pomoc ustawiłam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no pewnie, że pomożemy - kazdy w miarę swojej wiedzy i możliwości ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mam pytanko. Czy może mi ktoś polecić jakiś sklep internetowy, gdzie niedrogo można kupić szpulki do maszyny eti 094. Na Allegro nie ma ani jednej aukcji
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spróbuj w http://eti.com.pl/Katalog/Akcesoria-do-maszyn/Szpulka-metalowa-plaska-3szt.html, tam wysyłka to 7 zł
edit: nie wiem czy o taką szpulkę ci chodziło dokładnie, ale jeśli nie to poszukaj jej w tym sklepie ![]() plus miła obsługa klienta jest u nich --- Ostatnio edytowane 2012-11-20 10:29:18 przez mtoto --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dzięki sprawdzę.
|
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Można kupić w każdej pasmanterii. Szpulki metalowe eti 093, czy plastykowe eti 094, są to standardowe szpulki stosowane w maszynach z chytaczem wahadłowym i wszędzie dostępne. Oznaczenie "eti" nie określa typu szpulki czy innych akcesorii odmiennych od innych dostępnych w handlu, jest to poprostu nazwa nadana przez sprzedawce na sprzedawane przez niego artykuły. Inny sprzedawca handlujący tym samym artykułem może nadać inną nazwę, czy określać tylko np. szpulka, stopka itd.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ale ja to wszystko wiem
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no ja akurat łączę się z Pinezką w bólu braku pasmanterii - najbliższa, położona 15 km w jedną stronę, jest tak droga, że oczy mi na wierzch wyszły, jak zobaczyłam ich ceny. Ale nie dziwota - skoro w promieniu kilkunastu kilometrów nie ma konkurecji ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Myślę że niedługo w Lidlu będzie dostępny nowy model maszyny SilverCrest. W dniu 21.11.2012r na stronie Lidla ukazał się nowy filmik reklamowy prezentujący maszynę http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/21153.htm (szukajcie w zakładce dom lub wg nr produktu 74612) ciekawe czy będzie tak udana i popularna jak poprzedniczka. Szkoda, że nie umieścili więcej szczegółów o niej (filmik krótki, opisu też nie ma), z wyglądu lepiej się prezentuje i wydaje sie być bardziej funkcjonalna (wreszcie będzie można dostać się np. do nogawki
![]() Co jako doświadczeni w bojach o tym myślicie, warto zaryzykować kupno gdy pojawi się w sklepie, do jakiej kwoty? PS Zdjęcie maszyny poniżej na załączonym obrazku --- Ostatnio edytowane 2012-11-26 22:29:38 przez Forest --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a czym się niby ma różnić poza kolorami?