Wersja do druku

59 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »

Świeżynek
Margaretko, ja też się już w kolejce po pomoc ustawiłam:).
Stara Gwardia
no pewnie, że pomożemy - kazdy w miarę swojej wiedzy i możliwości :)
Mam pytanko. Czy może mi ktoś polecić jakiś sklep internetowy, gdzie niedrogo można kupić szpulki do maszyny eti 094. Na Allegro nie ma ani jednej aukcji:( W Strimie zakup samych szpuleczek jest zupełnie nieopłacalny (wysyłka 18 zł + VAT). Pomocy :)
Stara Gwardia
spróbuj w http://eti.com.pl/Katalog/Akcesoria-do-maszyn/Szpulka-metalowa-plaska-3szt.html, tam wysyłka to 7 zł

edit: nie wiem czy o taką szpulkę ci chodziło dokładnie, ale jeśli nie to poszukaj jej w tym sklepie :)

plus miła obsługa klienta jest u nich

--- Ostatnio edytowane 2012-11-20 10:29:18 przez mtoto ---
Szpec od maszyn
gdzie niedrogo można kupić szpulki do maszyny eti 094.
Można kupić w każdej pasmanterii. Szpulki metalowe eti 093, czy plastykowe eti 094, są to standardowe szpulki stosowane w maszynach z chytaczem wahadłowym i wszędzie dostępne. Oznaczenie "eti" nie określa typu szpulki czy innych akcesorii odmiennych od innych dostępnych w handlu, jest to poprostu nazwa nadana przez sprzedawce na sprzedawane przez niego artykuły. Inny sprzedawca handlujący tym samym artykułem może nadać inną nazwę, czy określać tylko np. szpulka, stopka itd.
Zaaklimatyzowany
Ale ja to wszystko wiem:) Niestety nie mam w pobliżu pasmanterii i wolę, żeby zakup przysłali mi do domu, dlatego pytałam o sklep internetowy:)Jeśli chodzi o nazwę, to wolałam być precyzyjna, bo szpulka szpulce nie równa, a tak każdy może łatwo kliknąć i sprawdzić o jaki konkretnie produkt mi chodzi.
Stara Gwardia
no ja akurat łączę się z Pinezką w bólu braku pasmanterii - najbliższa, położona 15 km w jedną stronę, jest tak droga, że oczy mi na wierzch wyszły, jak zobaczyłam ich ceny. Ale nie dziwota - skoro w promieniu kilkunastu kilometrów nie ma konkurecji :bezradny:
Myślę że niedługo w Lidlu będzie dostępny nowy model maszyny SilverCrest. W dniu 21.11.2012r na stronie Lidla ukazał się nowy filmik reklamowy prezentujący maszynę http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/21153.htm (szukajcie w zakładce dom lub wg nr produktu 74612) ciekawe czy będzie tak udana i popularna jak poprzedniczka. Szkoda, że nie umieścili więcej szczegółów o niej (filmik krótki, opisu też nie ma), z wyglądu lepiej się prezentuje i wydaje sie być bardziej funkcjonalna (wreszcie będzie można dostać się np. do nogawki :) ).
Co jako doświadczeni w bojach o tym myślicie, warto zaryzykować kupno gdy pojawi się w sklepie, do jakiej kwoty?

PS
Zdjęcie maszyny poniżej na załączonym obrazku

--- Ostatnio edytowane 2012-11-26 22:29:38 przez Forest ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
SilverCrest
Stara Gwardia
a czym się niby ma różnić poza kolorami?

59 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.