Stara Gwardia
|
|
Wszystkie bardzo ładne ale fioletowa podbiła moje serce jest w moim ulubionym kolorze noi fason ekstra
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jakie ładne te sukienki!!!Plisowaneczka jak ładnie u góry zrobiona!!!Świetnie czekam na więcej!!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Widzę, że nie tylko ja lubię fioletowy kolor ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne,intryguje mnie dół tej fioletowej ![]() To zakładki czy coś innego? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
To przeszycia bardzo grubymi nicmi na maszynie do szycia butów
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Spiesze dodac ze fioletowa kiecka ma zamiast halki kilka warstw tiulu zeby sie ladniej ukladala
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fioletowa jest bombowa! super!
...a plisowana! ojojoj! własnie ostatnio się zastanawiałam, czy w Trójmieście ktoś jeszcze świadczy taką usługę...plis zazdroszczę. ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Świeżynek
![]() |
|
Niewiem jak w polsce ale tu jest jedna pakistanka co mi takie cuda robi za polskie pierogi i bigos
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkei fajniutkie, ale dla mnie plisowana najciekawsza! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetne są te sukienki, mnie intrygują te drapowania i plisowanki. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.