Świeżynek
![]() |
|
Sus oto moje ostatnie wypociny,ale nie jestem z nich zadowolona więc...
--- Ostatnio edytowane 2011-07-22 07:29:07 przez Susanna --- Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku Moje pierwsze dzieło. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jakie wypociny, przeciez sukienki są bardzo ładne, szczególnie do gustu przypadła mi ta dzielona na pół czarno-biała ![]() ________________________________________________________
Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej, ta z dwóch kolorów - bez wzorka - super sukienka i super pomysł.
Mozna to wykorzystać kiedy się ma np. dwa mniejsze kawałki materialu, ktore do siebie pasują kolorystycznie. ________________________________________________________
Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta biało-czarna cudna,wprost z reklamy Nivea. Już od dawna ostrze sobie na nią igły
![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Cudny króliczek! A biało- czarna sukieneczka w moim ulubionym stylu ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-21 23:10:51 przez Madame Damier --- ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Udane obie - czego się czepiać? ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Stara Gwardia
|
|
Podobają mi się bardzo
![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Administrator
![]() |
|
krawcowaluton założyłam Ci własny wątek - tutaj wklejaj swoje prace ![]() Jak dla mnie to czarno-biała sukienka bez wzorków jest kapitalna i też skojarzyła mi się z reklamą Nivei ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie bardzo bardzo podobały się obydwie sukienki wzorzyste.
I fason i materiał ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję za osobny wątek,już spieszę z kolejnymi kieckami(wybaczcie że kiecki i tylko kiecki )ale narazie mam motorek na kiecuchny
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.