Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
od jakiegoś czasu obserwuję o forum. Panuje tu miła atmosfera, jest dużo wątków, wszyscy mają ciekawe pomysły i dużo dobrych porad ![]() Dlatego też zarejestrowałam się i ja ![]() Mam na imię Justyna, a 'dzielna kobieta' w moim nicku to jedynie wzór kobiety z Biblii, którą chciałabym być kiedyś ![]() ![]() Ze względu na dużo zajęć niezbyt wiele mam czasu na siadanie przy maszynie, ale staram się w wolnych chwilach coś uszyć, zrobić broszkę z materiału itd. Miałam kilka ciekawych projektów, ale nigdy nie udało mi się ich doskonale zrealizować. Zawsze mi brakuje w sklepach ciekawych sukienek, ładnych wzorów tkanin, nietypowych połączeń. W głowie mam mnóstwo pomysłów, ale umiejętności niewiele ![]() Mam nadzieję, że przyjmiecie takiego żółtodzioba do swojego grona i może pomożecie w kilku przeróbkach ![]() Do usłyszenia! Justyna_dzielnakobieta |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj Justynko ![]() Tutaj sporo takich dzielnych kobiet, a nawet i dzielni panowie ![]() Myślę, że będziemy pomagać sobie wzajemnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja jestem świerzynek, szyję od 2 miesięcy, ale jak coś będę w stanie pomóc, to nie omieszkam ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzielna Kobieto witam i ja!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj dzielna kobieto i czuj się u nas dobrze,mam nadzieję że wkrótce pochwalisz się swoimi pomysłami
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Dzielna Kobieto! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo mi się podoba twój nick, Dzielna Kobieto!
Takie czasy - trza być dzielną... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
bardzo dziękuję za miłe przywitanie
![]() a zdjęcia ze starciami z maszyną już niebawem ![]() jj |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Justyno.
Jestem ciekawa Twoich pomysłów, więc z niecierpliwością oczekuję na Twoje kolejne posty i zdjęcia. Nick wielce obiecujący,fajny ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.