Świeżynek
![]() |
|
Witam
Po kilku latach przerwy uszylam bluzke a wlasciwie tunike . Naleze do sob puszystych , w sklepach trudno znalezc cos ladnego w duzym rozmiarze a jak sie uda to ma kosmiczna cene. Model 135 pochodzi z Burdy 6/2009. Jest to tunika o linii A z rozszerzajacymi sie ku dolowi rekawami . Wykroj ma jeszcze rygielek ale ja z niego zrezygnowalam. Jest przewiewna i bardzo dobrze sie w niej czuje ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
bardzo fajna i prosta
ładny wzór na tkaninie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bluzeczka bardzo mi się podoba świetnie w niej wyglądasz
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna ta tunika Madziu.
Powiedz proszę co znaczy ![]()
![]() |
|
Gratulacje, świetnie Ci ta tunika wyszła i ja tej puszystości wcale nie widzę ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Oglądając Ciebie w tej tunice w życiu nie powiedziałabym, że należysz do osób puszystych :> naprawdę.
Bardzo fajny krój i śliczny materiał. Podoba mi się ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Popieram wypowiedź Susanny, w którym miejscu jesteś puszysta bo nic nie widać ? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Puszysta? Chyba przytulna...
Bardzo ładna tunika. Chyba szczególnie dobrze maskuje tą puszystość, skoro nie bardzo ją widać ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna tunika, ładnie uszyta i dobrze na tobie lezy. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziekuje jesteście baaardzo miłe model jest ze stron "burda plus"
![]() rygielek - przy dekolcie powinno być zapięcie polo ( coś podobnego ), uznałam ze materiał jest ładny i nic więcej nie potrzebuje. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.