154 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też nic tu ciekawego (czyt. dla siebie) w niej nie widzę ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mrufko a ja bym jednak spróbowała ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
W Burdzie majowej jak dla mnie też nie było nic specjalnego. Mam prenumeratę Burdy do czerwca i nie wiem czy brać na kolejne pół roku. Bo tak w co 3-4 Burdzie jest jedna lub kilka rzeczy które bym chciała uszyć. Ale z drugiej strony boję się że przegapię jakąś Burdę z fajnymi ciuszkami (jak to zrobiłam w lutym i dlatego prenumeratę na pół roku wzięłam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno, a patrzyłaś na burdastyle.com? Tam bielizna jestnawet w darmowych wykrojach
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Musze koniecznie przy najbliższej okazji wolnego czasu zajrzeć na tą burdę on line
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
O nie zaglądałam :> Muszę to zrobić ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
ostatnio ze stronki niemieckiej burdy ściągałam dla mamy wykrój na prosta spódnicę i możliwe że to wina drukarki ale nie za bardzo mi się pokryły linie jak sklejałam kartki :/
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Popatrzyłam tam i bardzo mi odpowiada pokaz robienia kwiatka róży
http://assets.burdastyle.com/pdf_files/assets/000/154/290/valentines-bouquet_original.pdf?1303119262 Niestety nie umiem zdobić,jestem jakaś ciemna masa ,że taka instrukcja do mnie nie trafia? A kwiatki są cudowne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie mi brak w autorskich projektach (niekiedy będących skanem kreski na papierze) takiej kontrolki, żeby po sklejeniu wszystko się zgadzało. Na papavero jest to fajnie rozwiązane: drukuje się jedną kartkę, sprawdza wymiary, ustawia drukarkę, drukuje i skleja. Te projekty burdowe są o wiele lepsze, chociaż na autorskich jeszcze się nie nacięłam. To jest fajna kopalnia wykrojów (zwłaszcza jak się ma nutkę szaleństwa i nie boi poprawiać wykrojów pod siebie), a staniki chyba widziałam w darmowych i jakieś majtki od stroju kąpielowego też. Całkiem sporo fajnych projektów wygrzebałam stamtąd ostatnio
![]() Kora, a co jest nie tak z tamtym projektem kwiatów? Przejrzałam, zrozumiały. Chyba że w tekście są niejasności, ale przyznaję, że nie chce mi się już dzisiaj nic czytać w jakimkolwiek języku świata innym niż polski. Mnie w tych kwiatach denerwuje w sumie ta kwadratowość, ale do jakiegoś nowoczesnego projektu byłyby świetnym dodatkiem ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-06 23:24:43 przez Mrufka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to jutro siadam i robię ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
154 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.