154 strony: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mrufko ja bazuję tylko na zdjęciach i po prostu rozpracowanie instrukcji do końca,mimo kilku prób, stało się niemożliwe. Nie wychodzi mi i już ![]() Stefciu ![]() Podszkolisz mnie potem? Bardzo chciałbym umieć zrobić taką różę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koruś, Koruś, Koruś u mnie na blogu masz pokazane!!!!!
Proszę jedna róża http://monikowo.blogspot.com/2011/03/roza-1.html a tutaj druga http://monikowo.blogspot.com/2011/03/jak-zrobic-taka-roze-obejrzyj-video.html Zobacz, ile ja sobie narobiłam, do dużych przyszyłam agrafki i mam broszek, że ho ho!! --- Ostatnio edytowane 2011-05-07 08:27:28 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moniko ![]() Tak mi wstyd... Byłam nie jeden raz u Ciebie i okazuje się,że nie przejżałam całego bloga. Wstyd mi bardzo.... Lecę tam na skrzydłach ![]() Mam nadzieję,że uda mi się zrobić tak piękne jak Twoje kwiaty.... Są cudowne... nie mogę wyjść z zachwytu,zdolna jesteś dziewczyno.... oj bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Monika, Twoje róże są ładniejsze, widać że mniej kwadratowe niż te z instrukcji
![]() Mi się składanie tych róż kojarzy ze składaniem bibułkowego łańcucha na choinkę. |
|
Administrator
![]() |
|
Monika śliczne te Twoje różyczki!! Bardzo, bardzo mi się podobają!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus, mnie też się podobają, jeszcze tylko brakuje mi do kolekcji, takiej, jak Twoje!
Mrufka, moje nie są kwadratowe, bo jak się je zrobi, to mozna nimi kręcić w rózne strony i ustawiac tak, jak sie chce, a mi też takie się nie podobały - mówię o tej niebieskiej. Ta ostatnia jest taka, jak ta, o którą pytała Kora.Te trzy pierwsze są inne. Kora, nigdzie Cię pukac nie będę, szanuj głowę swoją, ba masz ją jedną i niepowtarzalną!!!Powodzenia!To jest łatwe, tylko na początek pozwijaj kilka razy tak na próbę zanim zeszyjesz. --- Ostatnio edytowane 2011-05-08 12:13:34 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spróbowałam zrobić i wyszło mi coś takiego, chyba więcej warstw trzeba zrobić ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stefa i Monika - te kwiaty mnie zachwyciły
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szczerze to ten kwiat z Burdy jakoś w robocie mnie nie zachwycił pojedynczo - nawet go nie zeszyłam ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
154 strony: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.