154 strony: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Administrator
![]() |
|
Otóż to - także zauważyłam, że wreszcie coś innego, że nie "sklonowali" modeli jak zwykle, bardzo kobiece linie. No naprawdę ciekawy numer.
Mrufka sprawdzę w czerwcowym numerze kiedy będzie lipcowy w kioskach. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus - z góry dziękuję
![]() Im dłużej myślę, tym bardziej jestem zachwycona lipcowym numerem. Kimonowa bluzka wygląda bosko. I mam wrażenie, że modele są w jakiś sposób nowatorskie, pierwszy raz od dawna nie mam wrażenia, że gdzieś już widziałam dany model, ale w innej stylizacji. Nie wszystko jest dla mnie dobre, ale podoba mi się i nawet zapiszę sobie, kiedy mam kupić Burdę ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Mrufka do sklepu zasuwaj 24 czerwca ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, łatwo zapamiętać, prawie w urodziny mi wypada
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ooooo to tak jak i prawie w moje
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to i ja się skuszę na ten numer ![]() Obym tylko nie przegapiła co często mi się zdarza ostatnio. Może wtedy uszyję coś konkretnego wg wykroju ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
|
|
Faktycznie zapowiada się świetnie jest kilka rzeczy w moim stylu
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
To dobrze ze wykupilam kolejna prenumerate na 3 miesiace
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie dziewczyny - coś drgnęło!!! Jak tak dalej pójdzie to może sobie znowu wykupię prenumeratę? Jak byłam w liceum to prenumerowałam Burdę i ... Metal Hammer ![]() ________________________________________________________
|
154 strony: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.