154 strony: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
mi podoba sie czerwona spodniczka, nr 116a, ale przy opisie wszywania podszewki zglupialam... moze to dlatego, ze mam niemieckie wydanie... co prawda niemiecki dosyc dobrze znam, ale widocznie nie w wersji burdowej ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Proszę bardzo, ewentualnie na maila bo obrazki są duże.
Miałam rację, skan jest nieczytelny. --- Ostatnio edytowane 2011-10-23 20:43:19 przez agaaffek --- --- Ostatnio edytowane 2011-10-23 20:52:54 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kochana jestes ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
To ja odnośnie burdy dodam, iż teraz na grouponie jest roczna prenumerata za 71 zł jakby ktos był zaineresowany (mam nadzieję, że mogę tutaj pisać coś takiego?)
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
szkoda, ze ja z tej oferty nie moge skorzystac... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Oczywiście, że można ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi spodnie i pokazanie jak zrobić poduszkę - kiedys chcialam taka zrobić ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obejrzałam numer,odłożyłam. Nie zaciekawiła mnie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Słowem - trafiony prezent ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
154 strony: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.