154 strony: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A dziewczyny na gruponie była prenumerata roczna w dobrej cenie 71,40 - mój kochany mąż mi ją zakupił ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Roczna prenumerata z Burdy wynosiła coś 121 zł (o ile dobrze pamiętam) a "gratis" dodawali nożyce krawieckie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kurcze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Gdyby nie to że się wyprowadzamy z kraju to na pewno bym zakupiła
![]() Stefcia - fajnie jak mąż robi trafione prezenty ![]() ![]() bez groupona np. korzystniej wychodzi prenumerata 3 miesieczna niz 6-cio --- Ostatnio edytowane 2011-10-27 10:00:57 przez sallma --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kasiu ;( na zawsze ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak - nie zaciekawił - jest w nim moje zdjęcie!!! ![]() Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to juz Cię szukam ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A ja właśnie widziałam Brummig... tylko rzadko tu ostatnio bywam, czasu mało ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
widzisz, a ja mam "felerny" numer, bez Twojego zdjecia ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Znalazłam ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
154 strony: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.