154 strony: « < 144 145 146 147 148 149 150 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Rzeczywiście masz rację Cantary nie jest z niej zadowolona ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A ja jestem nawet bardzo zadowolona
![]() Wreszcie uszyłam coś, w czym mogę chodzić ![]() Co prawda muszę poprawić kołnierzyk, ale ogólnie wyszło mi z tej dzianiny całkiem ok. Ale fakt, wg tabeli Burdy powinnam uszyć rozmiar 42. Ja uszyłam z rozmiaru 40 i jest całkiem, całkiem. |
|
Administrator
![]() |
|
Najnowsza Burda bardzo przypadła mi do gustu. Podoba mi się kilka wykrojów co jest niebywałym wręcz sukcesem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A widziałyście zapowiedź "Szycia krok po kroku"? http://www.burda.pl/artykuly-1/artykul/szycie-krok-po-kroku-2-2015
Jestem zachwycona, prawie wszystko mi się podoba! ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ooooo super wydanie, tyle fajnych modeli.
A ostatnia bluzka z wiązaniem pod szyja bajeczna ![]() Kiedy ma się ukazać ten numer? EDIT: już doczytałam, że 25 września ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-09-16 16:13:51 przez Attra --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
25 września, będę miała super prezent na urodziny
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
FF no to wszystkiego dobrego ![]() Oj ciekawy numer się szykuje, też czekam z niecierpliwością ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-09-16 20:08:48 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
|
|
mi tez
![]() ![]() ![]() już mam przygotowaną neoprenową siateczkę ... i jak tylko czas pozwoli , zmierzę się z tym żywiołem ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Świeżynek
|
|
buuu buuu buuu
i znowu kiszka ![]() jedne spodnie misię podobają... ale to pewnie ze względu na całą stylizację , no i rzecz jasna figurę modelki ![]() |
154 strony: « < 144 145 146 147 148 149 150 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.