154 strony: « < 55 56 57 58 59 60 61 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Stefcia, na razie dzieki, bo kolezanka jedzie w poniedzialek do poznania to moze mi przywiezie. Jak nie to sie zglosze. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widzę dziewczyny, że tu cała ekipa forumków w Burdzie gościnne występy ma. Gratuluję wszystkim
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję! Ostatnia Burda i Skpk to skupisko samych znajomych twarzy ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiesz, maja darmowa reklame na blogach.
Ja szycia krok po kroku nie kupuje wcale, a teraz musze, baaaa, chce nawet ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ok doki -jak co to pisz ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziś widziałam nowy nr Claudi i co widzę? Zdjęcia z Burdy z tamtego roku 2011/10 ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
W grudniowej Claudii było to samo! Sukienka z Burdy sprzed kilku lat i moda świąteczna też z Budry sprzed roku. Masakra. Miałam o tym napisać na blogu ale nie napisałam. Żałuję. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten sam wydawca, więc korzysta ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
Owszem ale nie po to kupuję Claudię (normalnie to nie kupuję ale znajoma modelka w znajomej sukience była na okładce) żeby oglądać zdjęcia z Burdy, którą mam w domu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przedsmak maja
http://www.burdastyle.de/aktuelles/news/burda-style-05-2012-erste-vorschau-auf-das-mai-heft_aid_4182.html ________________________________________________________
|
154 strony: « < 55 56 57 58 59 60 61 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.