154 strony: « < 57 58 59 60 61 62 63 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Katalog jest tylko do obejrzenia, a wykroje mozna kupic pojedyncze ( albo czasem dwa w jednym egzemplarzu) za bodajże cos kolo 16-17 zł!!! NIe trzeba ich juz przerysowywac na papier, bo sa naturalnych rozmiarow i tylko jednej rzeczy. Wystarczy wyciac swoj rozmiar i gotowe - choc dosc drogie moim zdaniem.
Tak jest w hurtowni z tkaninami z Koninie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ciekawa też jestem dwa lata temu widziałam sklep firmowany jako sklep firmy Burda a w nim były artykuły z katalogu burda czyli nici igły flizeliny różnego rodzaju pasmanteria i tkaniny.Wchodząc do niego i mając wykrój burdy można było kupić wszystko wyjść i siadać do maszyny i szyć. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A nie dodałam gdzie niestety w Budapeszcie ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
jeżeli chodzi o ostatnie wydania Burdy, tak z 2 lat, to moim zdaniem jest beznadzieja!!!! nic nie ma. Zaczęłam korzystać ze starych roczników. większość modeli się powtarza, a wykrój składa się z "czterech szwów". Nie kupuję jej już od jakiegoś czasu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zapowiedź Burdy 6/2012
http://www.burdastyle.de/aktuelles/news/burda-style-06-2012-erste-vorschau-auf-das-juni-heft_aid_4218.html ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A do mnie nie doszła jeszcze zamówiona Burda z Maja...chlip... ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pojechałam specjalnie do Empiku po tę majową Burdę, ale czy ona mnie zachwyca? nie bardzo...
Podoba mi się szeroka spódnica (w zasadzie obie, ta z falban też) ale to żadna nowość, ani filozofia... Spodni tylko dwa fasony... pomnożone po wielokroć... ...eeee tam... nadal nie wiem, w czym ja na tę komunię... Kupiłam tez Burdę dziecko - mimo, że część fasonów mam w dorosłych numerach, takie zebrane w jednym zeszycie są baardzo wygodne! no to małą moge obszyć, bo jest sporo fajnych rzeczy. ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Są -pojedyncze co prawda -wykroje dla wysokich. To się tak rzadko zdarza...z samej radości zamówiłam ten numer. A czy coś z niego uszyję? To się dopiero okaże... ![]()
Administrator
![]() |
|
Mnie nowa Burda nie położyła na kolana - niestety ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta zapowiedż to takie luźne niedopasowane fasony...lubię takie ale bez przesady, może coś dorzucą bardziej przy ciele ________________________________________________________
|
154 strony: « < 57 58 59 60 61 62 63 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.