27 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podziwiam te dzieła, rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To wszystko, to jest już wyższa szkoła jazdy ![]() pozdrawiam ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-19 00:25:27 przez MonikaB --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki mnie się te klimaty zaczynają też podobać o a teraz zdjęcie zrobione sprzętem foto a świstak robi za głowę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Czeremcho zobacz jak mi kolor zmieniło niestety ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dora, szyjesz świetne historyczne stroje. To jest duże wyzwanie, bo wykroju na suknię z np. XVII wieku w najbliższym numerze Burdy nie znajdziesz. A poza tym fajnie łączysz to historyczne szycie ze współczesnym.
Podoba mi się to !!!!! --- Ostatnio edytowane 2011-09-19 22:50:25 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zielona sukienka jest ... taka ... współczesna ![]() Jako,że nosze długie kiecki nie zawahałabym się założyć Twojej. Bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
też się pod tym podpisuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wojtek masz racje w Burdzie nie ma gotowych wykrojów czasami można coś wykorzystać jako bazę ale reszta to już ewentualne życzenia klienta no i dobry manekin a mam teraz nie lada zadanie klient mężczyzna i strój mieszczanina(dość frywolny) ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witam wszystkich !!
![]() ja na stroje historyczne kupuje gotowe wykroje z katalogu Burda , duzy wybor, i malo poprawek do wprowadzania ![]() ![]() Dora, ladne prace ![]() Pozdrawiam!! |
|
Administrator
![]() |
|
Chociaż to zupełnie nie moja bajka to naprawdę podziwiam i z przyjemnością oglądam takie prace ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
27 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.