Stały Bywalec
![]() |
|
Wymienię Burdę 01/77 na inny numer z lat '70, po uzgodnieniu, ponieważ posiadam już kilka numerów z tego okresu.
Burda kompletna w stanie bardzo dobrym jak na ten rok. Z zawartością można się zapoznać tutaj: http://www.ms77.ru/articles/biblioteka/43929/ Sposób kontaktu obojętny... tutaj, na meila ([email protected]), na prv.... jak kto woli ![]() Pozdrawiam Asia p.s. Sus przepraszam, że bez skrótu ale nic mi nie pasowało do "wymienię" ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
no dobrze.... ponieważ nikt się w tej sprawie jeszcze nie odezwał mogę wymienić Burdę na coś innego, np. kupon materiału... taki żeby starczyło na spódniczkę ![]() Ja osobiście jestem zafascynowana Burdami z lat '70, szczególnie z tych wczesnych 70-74.... na stronie, którą podałam w poprzednim wątku można sobie popatrzeć na stare Burdy.... http://www.ms77.ru/articles/burdahistory/15088/ Ja oczu nie mogę oderwać i tyle bym chciała mieć.... Ale tu nie ma co mieć, trzeba znaleźć czas na szycie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja się piszę na tę wymianę ![]() Jakiego rodzaju materiał miałby to być? ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Kora nie mam specjalnych wymagań... Mi każda tkaninka się przyda. Jak masz ochotę na wymianę to pisz adres do wysyłki na prv albo na meila ([email protected]) i w poniedziałek wysyłam Burdę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
To jak dziewczyny - dobiłyście transakcji?? Jeśli tak to zamykam temat ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sfinalizpowałyśmy Susanko,możesz zamknąć watek ![]() Asiu dziękuje bardzo ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-24 17:54:30 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sus możesz zamykać wątek. Gazetka zapakowana, koperta zaadresowana, tkanina wybrana ![]() Dziękuję Koreńko ![]() ________________________________________________________
|
Wątek jest zablokowany.