34 strony: « < 28 29 30 31 32 33 34 >
Świeżynek
![]() |
|
Ja używam owerlok Elna 664PRO, on kosztuje w granicach 1500 zł co prawda, ale myślę że jest wart swojej ceny, bo do tej pory tylko jeden raz musiałam go regulować w serwisie u Pana, ale to trwało 3 min i wynikało z mojej niewiedzy bardziej niż z usterki maszyny
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Chyba się nieco napaliłam na ten Merrylock 689. Nie wiem czy dobrze, Elna ma również dobre opinie. Jednak ... z pewnością, każda opinia warta przeanalizowania. Merylock kosztuje teraz 1799 ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Merrylock wszędzie tyle samo kosztuje, ponieważ to jest cena narzucona przez jedynego dealera na Polskę (Mega maszyny, Kraków). Jeśli cena jest niższa, to tylko tak "nieoficjalnie"... ![]() ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam, zastanawiam się nad kupnem overloka, rozważam opcję między GN1-4 a arką Fn2-9, proszę pomóżcie
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czemuż nie wiedziałam o nim rok temu? Ech, 5 nitek i wolne ramię... http://sklep.maszynykrawieckie.eu/merrylock-4070-5-nitkowy-coverlock-owerlok-z-wolnym-ramieniem.html
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wolne ramię? 5 nitek??
Akurat wczoraj obrzucałam nogawki spodni męskich i tak mi brakowało wolnego ramienia.... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny a co sądzicie o tym overlock-u Singer-a, który jest teraz w promocji Lidla? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poważnie rozważam sprzedaż mojego 689 i dołożenie kasy do tego.
Małgorzata, widziałam, że dziewczyny zadowolone, ale to tylko 4 nitki ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
2 miesiące temu kupilam merrylocka 689 i teraz mi to musisz pokazywac??? A niech Cię... No ale trudno - nawlekanie, wolne ramie i oswietlenie LED moge jeszcze przebolec... Jesli bede chciala sprzedac swojego merrylocka teraz, to bede stratna. Poczekam jeszcze rok i zobacze, z jakim natezeniem i co najczęściej szyję, a wtedy ewentualnie obdaruje moją córkę i kupię sobie nowy sprzęt, albo zostanę przy obecnym
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie owerlok singer 14U134 ktoś coś o nim wie? chciałabym kupić ale nigdzie nic o nim nie ma bardzo proszę o info. celavie
|
34 strony: « < 28 29 30 31 32 33 34 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.