Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wchodzę na swoją pocztę e-mail a tu zaproszenie na targi, więcej informacji na stronie strimy
http://pl.strima.com/9st udział bezpłatny w różnego rodzaju szkoleniach, wstęp wolny ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kurcze znowu daleko :/ ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja będę w czwartek na Akademii i o owerloku, a męża wysłąłam na prasowanie - bo się nie rozdwoję ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
...ale artycha z Ciebie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trzeba sobie radzić, a on sobie prasuję, więc jak chce używać moje nowe żelazko parowe to musi się nauczyć obsługi ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-14 22:11:09 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O la la Stefciu ![]() Jaki cudny zakup ...brawo brawo . Przyjemnie się pracuje mając takie zaplecze techniczne ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Byłam przypadkiem w Starym Browarze i widziałam te warsztaty. Mnóstwo maszyn i innych bajerów. Nawet fotograf robił nam zdjęcia, ale nie umieścił w tej galerii
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wlasnie jade do Strimy na te kursy, wiec wieczorem lub jutro zdam relacje ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po Poznaniu wylatywałam do Londynu i nie dotrzymałam słowa ![]() http://robotkistefci.wordpress.com/2011/10/25/9-swieto-techniki-strima/ ________________________________________________________
stefcia.pl
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.