Świeżynek
![]() |
|
Zapraszam wszystkich których pasją lub hobby jest sycie i którzy szukają tanich a jednocześnie dobrych jakościowo tkanin w różnych wzorach i kolorach do Sklepu z tkaninami Figaro
W Naszej ofercie znajdują się tkaniny ubraniowe, tkaniny sukienkowe oraz tkaniny obiciowe które można zamawiać już od 1mb. Ekstra promocje i rabaty dla stałych klientów. Przykładowa promocja która obowiązuje do 07.10.2010 ![]() Warto nas odwiedzać na bieżąco lub zapisać się na newslatter aby nie przegapić żadnej ciekawej okazji, których w Naszym sklepie nie brakuje. Do zobaczenia w Figaro ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
ale nie macie wielkiego wyboru...moze nalezaloby urozamaicic asortyment
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
O dzianiny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
będą i dzianiny bo mamy je w swojej ofercie, ale porobienie zdjęć, obrobienie ich dodanie do sklepu, opisy itp itd. zajmują trochę czasu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale teraz dziany sa na czasie,szczególnie te nieco grubsze.
Bardzo prosimy o umieszczenie ich w ofercie... bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
dzianiny oczywiscie ze tak, poza tym jakis ladny batyst, ogolnie wzorzyste bawelny w ladne wzorki, wzorzyste satyny, poza tym laniano-bawelniane ...ja takich szukam..chcialabym uszyc cos dla malej coreczki , ale nie widze tkanin godnych uwagi, prosze cos dla malych dziewczynek np: kropeczki, paseczki, kwiatuszki itp
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Po małych zmianach wracamy z nowszą i odświeżoną ofertą. Nowe logo, nowy sklep, nowy szef
![]() Jak wcześniej pisałem, dzianiny dodane, bawełny również się znalazły ale jeszcze nie wszystkie, żakardy i standardowe satyny, sztruksy, podszewki. Jeżeli coś jest potrzeba proszę dzwonić, na pewno coś znajdziemy. Wszystkich zainteresowanych natomiast kuponami i zwijkami tkanin, a mieszkających bądź pracujących w Halinowie bądź okolicach zapraszam do Naszej hurtowni. Ceny już od 5zł za mb. ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-14 14:26:57 przez materialytkaniny.pl --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.