Stara Gwardia
|
|
A teraz czarna perełka ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Piękny płaszczChciałabym posiadać takie umiejętności, mam nadzieje że z czasem osiągnę taki poziom profesjonalizmu jak Ty ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam sięna http://cantara.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj Maxi.
Z wielką przyjemnością obejrzałam Twoje prace. Jesteś profesjonalistką to widac. Pięknie szyjesz. No i masz śliczną córcię. Pozdrawiam Was obie ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Witaj na forum!
Bardzo się cieszę, ze dołączyłaś do naszego grona Szyjesz wspaniale i profesjonalnie Twoje prace ogląda się z nieskrywaną przyjemnością. Mam nadzieję, ze podzielisz się z nami zdobytym doświadczeniem i wiedzą ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj na forum To co szyjesz jest naprawdę profesjonalne...wszystko mi się podoba, a do tego masz wspaniałą modelkę. Pozdrawiam was obie i czekam niecierpliwie na więcej ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie opinie, to miód na moje serduszko
Kora, kaarolink_a - dziękuję za uznania dla mojej córeczki, troszkę ją wymęczyłam tymi sesjami. Susanna jeśli tylko będę potrafiła pomóc to służę swoim doświadczeniem. A oto żakiet który czekał na uszycie od 1992 roku. Zawsze mi się podobał lecz musiałam dojrzeć aby go uszyć. Dopiero w zeszłym roku go wykonałam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No witaj kochana!Twoje prace są naprawdę warte uwagi.Widać,ze to co robisz naprawdę robisz z przyjemności.I tak trzymaj!!! ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo dziękuję dafefa, to bardzo milusie słyszeć tyle pochwał.
Wygrzebałam troszkę fotek moich dzieci (matko jak dawno to było, ale miło powspominać). ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Maxi dzieciaki masz słodkie!!!Wiem,wiem,że teraz już dorosłe są....Wszystkie Twoje prace są godne uwagi i pochwały!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziki Trinny.
źle podpisałam fotki, chodziło mi o ubranka a nie o same dzieciaki. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.