Wersja do druku

37 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »

Świeżynek
:oklasky: ale przesliczna!!!
ile zajelo ci czasu wykonanie jej?
Stały Bywalec
Rewelka, nie mam nic więcej do dodania :)
Wciąż udoskonalam moje umiejętności frywolitkowe, choć już po głowie chodzi mi coś nowego.

Jagna33 czas, hmm to straszne pojęcie. Jakiś tydzień moich wieczorków, a raczej nocek.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Świeżynek
Piękne rzeczy tworzysz. Pozazdrościć. :):)
a kolczyki cudowne. :oklasky:

--- Ostatnio edytowane 2012-04-25 00:59:45 przez ilona ---

--- Ostatnio edytowane 2012-04-25 22:46:26 przez ilona ---
Administrator
O matko - jakie cuda!! Serwetki eleganckie i nie wyobrażam sobie ile czasu pochłonęły! A kolczyki to bym takie chciała - te pierwsze najbardziej mi się podobają :tak:

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Trudno oczy oderwać! Serwetka piękna, kolczyki - ach! :buzki:

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Padłam z wrażenia ,śliczne!
Łał niesamowite kolczyki.
Mistrzyni Krawiectwa
Wszystko piękne Maxi dopracowane,dopieszczone w każdym calu!!!Po drugie uwielbiam takie zdjęcia!!!Takie czyściutkie, ze smaczkiem bo dekoracje mówią same za siebie jaką jesteś osobą!!!U mnie masz KORONĘ perfekcyjnej pani domu! ZGADŁAM???
Stara Gwardia
Trinny ja perfekcyjna Pani domu?????? hahahaha, ależ mnie rozbawiłaś. Owszem lubię porządek, ale żeby od razu perfekcyjny. Poza tym jak się coś tam szyje w domku to nigdy porządku nie ma. Owszem względny ład do przyjęcia, czemu nie. Marzy mi się oddzielny pokój na mój bałagan, ale to dalsza przyszłość.
A jeśli chodzi o zdjęcia, to lubię jak są dopracowane. A tak w ogóle to wszystko powinno mieć swoją oprawę. Piękna suknia na ślicznej Pani, dobrze skrojony garnitur na przystojnym Panu, a serwetka z kwiatami. Kolczyki również z kwiatami, bo każda kobieta powinna nosić kwiaty we włosach, wtedy wyglądamy tak radośnie i powabnie.Czy mam rację???

Serdecznie dziękuję wszystkim za słowa uznania dla moich prac, aż się :zawstydzony:, ale sprawiły mi wiele radości.

37 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.