37 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Stara Gwardia
|
|
Maxii - poproszę o jeszcze - zimno na dworze, a w Twoim wątku takie ciepełko!
Estetyka i wrażliwość na kolory bardzo mi bliskie... czyli odległe... Czyli - chciałbym tak mieć, jak Ty! |
|
Stara Gwardia
|
|
Agnieszko przepięknie udekorujesz swoją kuchnię nie tylko od święta...
Wiosna czyni cuda a kolor i Twój profesjonalizm też... ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
super te kuchenne dodatki! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zgadzam się z Susanną w 1000%
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Piękne wszystko!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo, Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za ciepłe słowa.
Tym razem przedstawiam wam kolekcje moich tegorocznych "pisanek". A w związku ze świętami życzę wszystkim forumowiczom ... Na stole święcone, a obok baranek, Koszyczek pełny barwnych pisanek I tak znamienne w polskim krajobrazie W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie. Zielony barwinek, fiołki i żonkile - Barwami stroją uroczyste chwile. W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie, Gdy wielkanocne na stole śniadanie. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Obejrzałam wszystko hurtem, ale się napracowałaś, nie wiem co napisać i nie mogę się napatrzeć. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Pogromca spamerów
|
|
jakie piekne jaja ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jajko przepiękne!!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
Nareszcie się udało!!!!. Od wczoraj usiłuję wgrać zdjęcia i jakoś nie mogłam, ale dziś nareszcie się udało więc mogę się pochwalić.
Tym razem nie szyciowo, lecz frywolitkowo. Oto jedna z moich najnowszych serwetek. ________________________________________________________
|
37 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.