37 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 >
Stara Gwardia
|
|
Maxi bardzo ładne te bransoletki ale podziwiam Cię szczerze,że chciało Ci się naumieć tej roboty. ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Kobieto że Ci się chce!! To musi być bardzo pracochłonne ale efekt końcowy rewelacyjny! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję za opinie. Bransoletki robi się w miarę szybko. Trzeba tylko nabrać wprawy.
A oto i kilka nowych. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne, cudne...też takie chcę umieć ale przestraszyło mnie szydełko jak oglądałam gdzieś tutka, a te wężyki wyglądają wprost niebiańsko, no po prostu w moim guście i już:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sliczne!!!!!!!!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wielki szacun maxi dla Twojej cierpliwości i talentu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję za opinie.
Monikowo o moim blogu pisałam już dawno. Miło mi jednak że zajrzałaś do mnie. Ja u Ciebie bywam dość często. Pozdrawiam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
czerwona mi przypadła do gustu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wyglądają c u d o w n i e !!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
Maxii piękne śliczniutkie te cudeńka ________________________________________________________
|
37 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.