Wersja do druku

37 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 >

Administrator
Śliczne wężyki :) A mi najbardziej podoba się biała :tak:

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
zazdroszcze cierpliwosci ;) mi najbardziej podobaja sie pierwsza i przedostatnia bransoletka, sa swietne!
Stara Gwardia
Serdecznie dziękuję wszystkim za cudowne opinie :)

Tym razem wracam do szycia.
Prosta, ale za to jaka wygodna bluzeczka i sukienka córci. Znów czeka nas wesele tak więc za czas jakiś moja kreacja.

Chciałam się również pochwalić moim prezentem styczniowym, który zrobił mi przepiękną niespodziankę i zakwitł tak cudnie.

P.S Susanna mam pytanie - dlaczego tak długo wgrywają się zdjęcia??? Trwa to niekiedy nawet 2 godziny.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Pogromca spamerów
ale pieknie kwitnie,a sukienka przecudowna :)
Mistrzyni Krawiectwa
Kwitna piękne kwiatki!!!Ale sukienka i ten kolor........CUDNA!!!Zazdroszcze Twojej córci!!!Taka zdolna mama pięknie jej szyje!SUPER!
Stara Gwardia
Dziękuje wam kochane za słowa uznania :)
Do sukienku córki zrobiłam jeszcze bransoletkę.
Tym razem przedstawiam już niestety wykorzystana na weselu sukienkę. Tym razem moja własną :)
I jeszcze jedna rzecz uszyta ostatnio. Mały kostiumik.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Szarmancko i elegancko! Bardzo udane ciuszki!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Administrator
Serdecznie dziękuję wszystkim za cudowne opinie :)

Tym razem wracam do szycia.
Prosta, ale za to jaka wygodna bluzeczka i sukienka córci. Znów czeka nas wesele tak więc za czas jakiś moja kreacja.

Chciałam się również pochwalić moim prezentem styczniowym, który zrobił mi przepiękną niespodziankę i zakwitł tak cudnie.

P.S Susanna mam pytanie - dlaczego tak długo wgrywają się zdjęcia??? Trwa to niekiedy nawet 2 godziny.
A przed publikacją zdjęć zmniejszasz je? Bo jeśli wrzucasz rozmiar oryginalny prosto z aparatu to forum musi je "przyciąć" do wielkości 800x600 i to trochę trwa. Ja wrzucam zdjęcia 1800 x ileś tam (jak wyjdzie) i przycinanie przez forum nie trwa długo.
A druga sprawa to może masz coś z szybkością netu? Nieprawdopodobne aby to trwało aż 2 h.

Co do uszytków to bluzka na jedno ramię super! Twoja córka to ma się z Tobą dobrze :) Ale najbardziej podoba mi się kostiumik z drugiego posta :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Susanna dziękuję ci za odpowiedź w związku ze zdjęciami. Może masz rację że trzeba by je zmniejszać, ale wcześniej tez tego nie robiłam i szybciej szło. Ale rada cenna i na pewno skorzystam.
Czeremcho dziękuję :)

37 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.