37 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 >
Administrator
|
|
Śliczne wężyki A mi najbardziej podoba się biała ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
zazdroszcze cierpliwosci mi najbardziej podobaja sie pierwsza i przedostatnia bransoletka, sa swietne! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Och jejku jakie to piękne!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Serdecznie dziękuję wszystkim za cudowne opinie
Tym razem wracam do szycia. Prosta, ale za to jaka wygodna bluzeczka i sukienka córci. Znów czeka nas wesele tak więc za czas jakiś moja kreacja. Chciałam się również pochwalić moim prezentem styczniowym, który zrobił mi przepiękną niespodziankę i zakwitł tak cudnie. P.S Susanna mam pytanie - dlaczego tak długo wgrywają się zdjęcia??? Trwa to niekiedy nawet 2 godziny. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
|
|
ale pieknie kwitnie,a sukienka przecudowna ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Kwitna piękne kwiatki!!!Ale sukienka i ten kolor........CUDNA!!!Zazdroszcze Twojej córci!!!Taka zdolna mama pięknie jej szyje!SUPER!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuje wam kochane za słowa uznania
Do sukienku córki zrobiłam jeszcze bransoletkę. Tym razem przedstawiam już niestety wykorzystana na weselu sukienkę. Tym razem moja własną I jeszcze jedna rzecz uszyta ostatnio. Mały kostiumik. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Szarmancko i elegancko! Bardzo udane ciuszki!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
|
|
A przed publikacją zdjęć zmniejszasz je? Bo jeśli wrzucasz rozmiar oryginalny prosto z aparatu to forum musi je "przyciąć" do wielkości 800x600 i to trochę trwa. Ja wrzucam zdjęcia 1800 x ileś tam (jak wyjdzie) i przycinanie przez forum nie trwa długo.
A druga sprawa to może masz coś z szybkością netu? Nieprawdopodobne aby to trwało aż 2 h. Co do uszytków to bluzka na jedno ramię super! Twoja córka to ma się z Tobą dobrze Ale najbardziej podoba mi się kostiumik z drugiego posta ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Susanna dziękuję ci za odpowiedź w związku ze zdjęciami. Może masz rację że trzeba by je zmniejszać, ale wcześniej tez tego nie robiłam i szybciej szło. Ale rada cenna i na pewno skorzystam.
Czeremcho dziękuję ________________________________________________________
|
37 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.