31 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Stara Gwardia
|
|
Śliczne sukienki szczególnie podoba mi się pierwsza,a podusia jest urocza
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magdusiu, śliczne sukieneczki zaprezentowałaś !! Mnie bardzo przypadła do gustu ta sukienusia z trzema falbankami na dole (chociaż na razie mam przesyt falbanek ), ale sukieneczka jest prosta, a tyle w niej elegancji i wdzięku. No i ta różowa też prześliczna, lubię szyć tego rodzaju sukieneczki. Poduszeczka też swoiste dzieło sztuki, taka słodziutka !
A odnośnie ogóreczków, to smacznego.... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przepiękne rzeczy tworzysz, nie będę niczego wyróżniać wszystko mi się podoba, super !!! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Cudowne sukienki, cudowne!! A najbardziej podoba mi się prosta z falbankami na dole - ahhhh! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak, druga sukieneczka wymiata
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dawno nic nie pokazywałam a to z tego względu że i niewiele szyłam , z resztą zupełnie inne sprawy zaprzątały cały mój umysł, i nie było na to rady =siła wyższa.Ale wróciłam do żywych, hehe a tym bardziej do szycia.Tą sukieneczkę szyłam na koniec pażdziernika, bolerko i welon również.
Chciałam wgrać jeszcze zdjęcia z pleneru, ale nie chce mi przyjąć ,nie wiem dlaczego? Spróbuję jutro moze mi się uda. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
MAGDUSIU SUKIENKA PRZEŚLICZNA!!!!Pięknie ci wyszła,bardzo dobrze dobrałaś tkaniny!!!Bardzo się cieszę!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przejrzałam cały wątek i jestem oszołomiona. Świetne sukienki!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow ależ cudowna suknia ślubna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Wow, fantastyczna jest ta suknia ślubna! W ogóle szyjesz świetne sukienki. Moją faworytką, jest ta pierwsza granatowa ![]() ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
31 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.