Wersja do druku

31 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »

Stara Gwardia
Śliczne sukienki szczególnie podoba mi się pierwsza,a podusia jest urocza :)
Mistrz Krawiectwa
Magdusiu, śliczne sukieneczki zaprezentowałaś !! Mnie bardzo przypadła do gustu ta sukienusia z trzema falbankami na dole (chociaż na razie mam przesyt falbanek ), ale sukieneczka jest prosta, a tyle w niej elegancji i wdzięku. No i ta różowa też prześliczna, lubię szyć tego rodzaju sukieneczki. Poduszeczka też swoiste dzieło sztuki, taka słodziutka !
A odnośnie ogóreczków, to smacznego....
Mistrzyni Krawiectwa
Przepiękne rzeczy tworzysz, nie będę niczego wyróżniać wszystko mi się podoba, super !!!

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
Tak, druga sukieneczka wymiata :) Piękna jest - bardzo lubię taki fason :)
Stara Gwardia
Dawno nic nie pokazywałam a to z tego względu że i niewiele szyłam , z resztą zupełnie inne sprawy zaprzątały cały mój umysł, i nie było na to rady =siła wyższa.Ale wróciłam do żywych, hehe a tym bardziej do szycia.Tą sukieneczkę szyłam na koniec pażdziernika, bolerko i welon również.

Chciałam wgrać jeszcze zdjęcia z pleneru, ale nie chce mi przyjąć ,nie wiem dlaczego?
Spróbuję jutro moze mi się uda.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
MAGDUSIU SUKIENKA PRZEŚLICZNA!!!!Pięknie ci wyszła,bardzo dobrze dobrałaś tkaniny!!!Bardzo się cieszę!:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:
Stara Gwardia
Przejrzałam cały wątek i jestem oszołomiona. Świetne sukienki!
Stara Gwardia
Wow ależ cudowna suknia ślubna :oklasky:

31 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.