31 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 >
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niektóre rzeczy muszą się odleżeć.
Odleżyny... Piękna nazwa dla materiałów, które w końcu doczekały się uszycia ![]() Płaszczyk miodzio. A uszyłabyś z tego materiału coś 6 lat temu na szybko - i może nie byłoby warto. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładny płaszcz.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A ja uważam, że ta sukieneczka przekładana w biało-czarne pasy wygląda o niebo lepiej w wersji wydłużonej niż w oryginale. Ładny ciuszek !!!!!1
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Płaszczyk piękny, sama muszę coś sobie sprawić na wiosnę, a ten model wyjątkowo mi przypadł do gustu. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne ciuszki szyjesz, jestem pod ogromnym wrażeniem
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Płaszczyk jest śliczny!Kolor i fason!!!A ta wypustka....bardzo mi się podoba!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Magdo, Chyba musisz zmienic już tytuł wątku. Twoje sukienki nie są już bez rękawów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny, dziękuję serdecznie za wszystkie miłe słowa uznania.
Nie mogłam wcześniej tego zrobić ponieważ od 2 tygodni nie miałam dostępu do internetu, a przez tydzień nie mieliśmy w ogóle telewizji, ale była cisza w domu...... a dzieci, zabrały się nawet za czytanie książek ![]() Ja przez ten czas uszyłam 2sukienki -jedną dla siebie ,drugą dla córki, ale zdjęć jeszcze nie zrobiłam ![]() Ita, masz rację moje sukienki coraz częściej mają rekawy, z czego się bardzo cięszę , a to wszystko dzięki Wam, Kochane Dziewczyny ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie uszyty płaszcz!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczny płaszczyk! ________________________________________________________
|