31 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
piękna sukienka - szczególnie podoba mi się tył i lekki tren. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
AJAJAJ!!!Pięknie uszyta sukienka Madziu!!!Wielkie brawa!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Powtórzę za Susanną - pięknej urody suknia ślubna !!! Cudowna !!! Żebym tak miał zlecenie na szycie takiej sukni, to byłbym najszczęśliwszym człowiekiem, ale nic nie widać na horyzoncie. Jest tylko jeden sposób -wziąć rozwód z aktualną małżonką, poszukać sobie nowej narzeczonej i uszyć na ślub taką suknię. Oczywiście to ŻART !! (dobrze, że moja Pani tego chyba nie przeczyta, bo dostałbym po głowie ).
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki wszystkim za miłe słowa....
Wojtku! zawsze możesz uszyć taką sukienkę żonie, a ona będzie ją wieczorem ubierać tylko dla ciebie.............. ten tydzień mam szczegolnie płodny, jutro pokaże wam jeszcze coś. |
|
Niespodzianka
![]() |
|
magda
2012-07-08 14:36:48 Ojej, nie mogłam odnaleźć swojego wątku. Chciałam wam pokazać moje bolerko z którym było dużo problemów, ale dzięki forum, a zwłaszcza Arturowi wyszło dokładnie takie jak chciałam,no i jeszcze przy tym nauczyłam się czegoś nowego. A oto moje cudenko z którego jestem baaaaardzo zadowolona..... brawo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
piękna a jak będziesz na zlocie to ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
powiem tylko tak: P I Ę K N O Ś C I ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Artur ale za co chcesz mnie UDUSIĆ powiedz, to się chociaż przygotuję!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A teraz pokażę wam ile rzeczy popełniłam od poniedziałku,
[słoików z ogórkami nie będe wam pokazywać ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
rewelacyjne
a podusia mmmmmmm....... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Matko...kiedy Ty te ogóry robiłaś???Widać,że dużo pracy włożyłaśw swoją pracę!!!Wielkie brawa!
|
31 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.