61 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Super te pojemniczki na prezenty ![]() A spódniczki zazdroszczę ,tylko,że ja nie mogę sobie pozwolic na taki fason ![]() Ale skroiłam i nawet zszyłam juz zaszewki i boki spódnicy ołówkowej z podniesionym stanem. Zamierzasz skończyć ją jeszcze w tym tygodniu Moniko? Na święta ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj tak, w sumie tylko poprawa paska i podszycie dołu zostało ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cud,miód i malina!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj, będziesz pięknie wyglądać. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, tylko nie wiem jaka bluzke ubrać ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Przepiękna spódniczka z tą baskinką, oryginalny krój, może się podobać. A co do bluzeczki, to uważam , że albo biała, albo żółta, albo delikatnie zielona, brakuje mi określenia koloru. Ja byłbym za żółtą, piękny zestaw na wiosnę, która chyba niedługo nadejdzie.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
przeglądam sobie Twój blog... i widzę bratnią duszę!
(bo wiadomo,że samo szycie to nie wszystko hihi) ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
W kwiatki,paski,kratkę, groszki... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kremowa się prasuje a do tego jakieś zaczarowane rajstopki może czerwone, mam nadzieję że przywołam wiosnę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spódniczka pierwsza klasa!!!! ________________________________________________________
|
61 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.