|
Administrator
![]() |
|
|
Dokładnie. Kora to wina przeglądarki. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Macie rację,weszłam przez Chrome i jest ok...
ale Mozilli nic nie pomaga,żadne czyszczenie ciasteczek a ja tak ją lubie i tam mam mnóstwo adresów zapisanych... ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Kora a to dziwne bo też korzystam z Mozilli i u mnie wszystko cacy. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Su ja cos kliknęłam trzymając myszke na stronie forum Ja jestem samouk komputerowy więc właściwie wszystko jest dla mnie tajemnicą lub przypadkiem. Może spotkam kogoś kto mi podpowie ,kto rozszyfruje co nabroiłam. Na razie korzystam z opcji "Najnowsze" ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Kora nie mam pojęcia co kliknęłaś, ja mam panel po prawej stronie bardziej rozbudowany z racji administrowania forum... Też korzystam z Najnowszych, wówczas wyświetlają mi się wszystkie nowe wiadomości ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
A to byłoby możliwe, żeby obok najnowszych funkcjonowały też wiadomości nieprzeczytane? Żeby zamiast klikania w dział, a dopiero potem w wątek, mieć od razu wątki nieczytane?
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Ale najnowsze to masz te nieprzeczytane. Nie wiem jak przeglądasz forum ale ja jak kliknę na Najnowsze to wciskam Ctrl i lewym przyciskiem myszy otwieram wszystkie nieprzeczytane wiadomości w nowych zakładkach. Jeśli coś pominę to znów wchodzę w najnowsze i one świecą (ikona folderu)na czerwono ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Świetnie
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Mrufka ale przynajmniej raz udało mi się coś logicznie wytłumaczyć bo ja mam z tym problem. Temu w szkole dzieci nie uczę bo by zwariowały ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Ja nie uczę, bo to ja bym zwariowała
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook