Wersja do druku

9 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 >

Avatar użytkownika
Stara Gwardia
Kiedy próbuję wysłać post, wyświetla się informacja o przerwie serwisowej. :/ Ale widzę, że posty innych się pojawiają...
________________________________________________________
Avatar użytkownika
Administrator
Kiedy próbuję wysłać post, wyświetla się informacja o przerwie serwisowej. :/ Ale widzę, że posty innych się pojawiają...
Nie powinno tak być. Jeśli w dalszym ciągu widoczna jest gdzieś informacja o przerwie serwisowej to znaczy że chyba coś nie tak z używanymi przez Ciebie serwerami DNS lub z przeglądarką. Spróbuj usunąć cookies i/lub cache przeglądarki. Ewentualnie sprawdź czy wysyłanie wiadomości działa w innej przeglądarce.
________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, dzianiny, pasmanteria :) DBUQBP - zakupy tańsze o 10%

* Susanna szyje - mój blog :)

Avatar użytkownika
Świeżynek
W wyświetlanych "dymkach" przy najechaniu na temat pojawiają mi się dziwne znaczki.
Avatar użytkownika
Administrator
W którym miejscu? Można prosić o zrzut ekranu.
________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, dzianiny, pasmanteria :) DBUQBP - zakupy tańsze o 10%

* Susanna szyje - mój blog :)

Avatar użytkownika
Świeżynek
Zgłaszam, że nie mogę się zalogować. Pojawia się komunikat o niezgodności maila z hasłem. Skorzystałam z opcji "zapomniałam hasła", żeby mi przysłało nowe, ale to też nie działa :-(
Meg
Avatar użytkownika
Administrator
Jakiego konta to dotyczy?? Na koncie Meg 1 jest Pani zalogowana...
________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, dzianiny, pasmanteria :) DBUQBP - zakupy tańsze o 10%

* Susanna szyje - mój blog :)

Avatar użytkownika
Świeżynek
Meg :-)
Meg1 posłużyło tylko do napisania postu, bo niezalogowani użytkownicy nie mogą.
Avatar użytkownika
Stara Gwardia
Odwołuję i przepraszam za kłopot :zawstydzony:
Z rozpędu jako login wpisałam cały mail, zamiast nazwy użytkownika. Tak to jest, jak się ma w wielu miejscach różne loginy i hasła...
________________________________________________________
Avatar użytkownika
Świeżynek
Witaj Sus :hejka:
Mój problem wiąże się z odnośnikiem do strony www.
Pisząc post, chcę wstawić odnośnik do strony www, celem pokazania lub poinformowania innego Naszego użytkownika z forum.
Niestety jestem :bezradny:
Po zapisaniu odnośnika, wyświetla się tylko "nazwa odsyłacza" i po najechaniu kursorem na "nazwę odsyłacza" nie ma możliwości (przekierowania) do właściwej strony www.
W moich postach wstawiam "odsyłacze" tzw. odnośniki ale wpisuję nazwę i wklejam bezpośredni adres http.
Poniżej zrobiłem odnośnik zgodnie z zaleceniami i praktyką internetową ("nazwa: - forum o krawiectwie" i wklejony link adresu Naszego forum.
Czyli poniżej najeżdżając na napis "forum o krawiectwie"-pogrubione to powinno się podświetlić a po kliknięciu powinna się otworzyć strona www:

Link do forum o krawiectwie

Proszę wszechmocną Sus o pomoc.

--- Ostatnio edytowane 2014-06-28 16:32:01 przez Sebastian ---
Avatar użytkownika
Administrator
Bastianie to ochrona przed spamerstwem. Gdy napiszesz odpowiednią ilość postów na forum wówczas linki zaczną działać.
________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, dzianiny, pasmanteria :) DBUQBP - zakupy tańsze o 10%

* Susanna szyje - mój blog :)

9 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.