Świeżynek
|
|
Też jestem za tępieniem spamerów
Dziękuję za info |
|
Krawiec-Filozof
|
|
Susanko!
Od trzech dni nie mogę dodać obrazów przez "dodaj obrazy" - okno pojawia się na pół sekundy i znika... Używam Firefoxa. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Administrator
|
|
Hmm Zibi też używam Firefoxa i problem nie wystąpił u mnie... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Świeżynek
|
|
Zauważyłam problem z wyszukiwarką - po wpisie hasła "materiały" wyświetliła się lista wyników, ale niektóre linki prowadzą donikąd (jakiś błąd w linkowaniu, lub usunięta strona, ale dlaczego jest w wynikach?):
https://ekrawiectwo.net/board/thread/90478/koncowki-kolekcji-tkaniny-materialy-ob/?page=1#post-90478 Przy okazji mam pytanie techniczne: czy jest szansa na dodanie opcji zaawansowanych do wyszukiwarki? To standardowe rozwiązanie, bardzo pomocne zwłaszcza przy popularniejszych hasłach, dających zbyt dużo wyników. Drugie pytanie - może dałoby się dodać do postów możliwości polubienia ich? Drobny znak dla autora, że to co pisze, ma dla kogoś wartość. Pozdrawiam serdecznie! |
|
Stara Gwardia
|
|
W wyszukiwarce brakuje opcji sortowania wg. daty. Wyników jest czasami bardzo dużo i taka opcja bardzo by pomogła.
|
|
Świeżynek
|
|
Bardzo przydałaby się też opcja sortowania wg wątku, albo wręcz grupowania wątkami. Często wychodzi w wynikach kilkaset albo więcej odpowiedzi, przemieszanych między sobą, ale tak naprawdę prowadzą do paru wątków. Przydałaby się też możliwość wyszukania danego słowa/wyrażenia w postach określonego autora, albo w określonym zakresie dat.
W ogóle jest sporo bardzo fajnych możliwości ułatwiających przeszukiwanie forów, tylko nie wiem, czy to konkretne oprogramowanie przewiduje taką opcję. |
|
Administrator
|
|
Dziękuję za sugestie, które oczywiście przekaże mężowi. Zobaczymy czy da się coś więcej zrobić ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Świeżynek
|
|
To trzymam mocno kciuki!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzisiaj o godz. 0:05 certyfikat forum utracił ważność. Komputer zgłasza kłopoty.
Spadam... Pozdr. ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.