Świeżynek
![]() |
|
Witajcie !
Mam na zbyciu po fajnych cenach ,to co zostało z naszej pasmanterii. Same wiecie ,że pod tym pojęciem kryje się różnorodny asortyment tj. ![]() -nici -igły -zamki błyskawiczne -guziki (z żywicy epoksydowej - nietopliwe i nierozpuszczalne) -klamry -wkłady barkowe -taśmy firany+zasłony+uniwersalne -zamek pościelowy na metry+suwaki -gumy -sznurek -koronki -rzep -taśmy nośne,spodniowe,ozdobne,bawełniane -wstążki -zatrzaski -aplikacje -koraliki -mulina -kordonki -agrafki -haftki -łaty -szydełka -druty proste+żyłka -sznurówki -nożyczki -kanwy -włóczki -dodatki krawieckie itp. Poza tym kilkanaście kuponów różnych materiałów oraz nigdy nie używaną hafciarkę renomowanej firmy BERNINA Deco340. Serdecznie zapraszam na zakupy ! ![]() Pytajcie bez obawy, bo możliwe, że coś mi umknęło. ![]() Ewentualne zdjęcia ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj. ![]() Ja chętnie zobaczyłabym zdjęcia: Aplikacji dziecięcych klamry do paska damskiego zamek pościelowy na m - biały w jakiej cenie zamki błyskawiczne kryte czerwony 60 cm jasno beżowy 60 cm ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie dobrze by było zobaczyć jakieś zdjęcia i poznać orientacyjnie ceny.
Na razie interesują mnie zamki kryte, taśmy ozdobne i bawełniane,i jesli masz to materiał na podszewke do sukienki... pewnie coś jeszcze by się znalazło ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Tin prosimy o jakieś przykładowe zdjęcia. Może być zbiorówka ![]() A mnie interesuje wypustka bawełniana - masz takową?? ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj Tin interesowałyby mnie klamry ,taśmy nośne ozdobne i bawełniane,ale zdjęcia poglądowe mile widziane ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Jakie są rodzaje gum i ceny. Interesują mnie najbardziej gumy z meszkiem, takie do bielizny, ale inne również.
--- Ostatnio edytowane 2011-11-23 16:29:50 przez Silberdora --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie koronki i materiały??? Proszę o fotki ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki za zainteresowanie
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Czekamy, czekamy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nadal czekamy!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.