Świeżynek
![]() |
|
Oto dwie torby ostatnio przeze mnie uszyte, niestety lepszych zdjęć nie posiadam, ale się poprawię w tej sprawie.
Zostały zrobione dwóm koleżankom z klasy, na 18. urodziny. ![]() Więcej szczegółów na ich temat na blogu klik ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Superowe, kopertówka urocza i elegancka ale z pazurem a torba na ramie świetny pomysł- czekam na więcej ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kopertówka extra ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no no robi wrażenie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka kopertowka by mi sie przydala, nie zbyt mała, nie zbyt sztywna, w sam raz! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kopertówka bardzo mi się podoba bo w 100% trafia w mój gust ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak patrzę, że rockowe babki z was są w większości.
![]() Dziękuję bardzo za miłe słowa, mam nadzieję że wkrótce pokażę kolejny mój uszytek(nie wiem, kto wymyślił ten zwrot, ale jest genialny. ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
uwielbiam ćwieki i skórę, a wielkie torby to moja miłość na całe życie!
Piękne i bardzo, bardzo w moim stylu ![]() Czekam na więcej ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja szyję już tyle lat,ale torebki ani kopertowki jeszcze nie szyłam.Tym bardziej wypada pochwalić co czynię za odwagę i piękne wykonanie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
swietne! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.