Administrator
![]() |
|
Jak spora część z Was zdążyła już zauważyć od pewnego czasu nie były wysyłane powiadomienia e-mail o nowych wiadomościach. Otrzymałam dużo pytań dlaczego nie ma powiadomień i kiedy znów będą.
Ogłaszam więc, że powiadomienia e-mail o nowych wiadomościach znów działają! W kwestii wyjaśnienia: powiadomienia przestały działać z powodu przekroczenia limitów w ilości wysyłanych wiadomości e-mail na serwerze pocztowym. Ponieważ od 09.12.2011 używamy innego serwera poczty wszystko wróciło do normalności. Jeśli któraś(yś) z forumowiczek chciałaby wyrazić swoją wdzięczność administratorowi, który skonfigurował nam nową pocztę to można to zrobić - administrator półżartem poprosił o uszycie czapki uchatki ![]() To kto chętny?? ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no ślicznie dziękujemy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Och... gdybym tylko umiała szyć , z przyjemnością ubrałabym Administratora w tę czapę w ramach mojej wdzieczności ... ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.