Świeżynek
![]() |
|
Szczegóły konkursu znajdziesz tutaj.
Do wygrania jest filcowa kopertówka ![]() Zapraszam serdecznie! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaka extra ![]() Nie mam szczęścia w żadnych konkursach,grach ani zabawach , mam awersję do portali społecznościowych ale dla tej kopertówki zarejestruję się na Faceboku Zrobię wyjątek jest przepiękna... --- Ostatnio edytowane 2012-01-01 20:22:44 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgłosiłam się kliknelam łapkę w gorę ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mam nadzieję, że ekrawiectwo.net także dodasz do listy for dla szyjących ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja w zasadzie nie mam szczęścia w konkursach , ale... muszę się pochwalić zostałam posiadaczką kopertówki, choć jest to prezent dla mojej starszej córki Kasi. Bardzo śmieszna historia, ponieważ o tym, że wzięłam udział w nim kompletnie zapomniałam. Na facebook'u szukali zwyciężczyni, a zwyciężczyni ani widu ani słychu. W końcu jedna wiadomość zwróciła moją uwagę "Pani Jola nie odzywa się i jeśli nie zgłosi się to na nowo rozlosują kopertówkę" Otworzyłam wiadomość i zrobiłam wielkie oczy, że to o mnie właśnie chodzi.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Serdecznie gratuluję Jolu. ![]() Zapomniałaś o konkursie a tu Takie Szczęście na Ciebie czekało. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w wielu konkursach w naszej blogosferze sie bierze udzial, a potem po prostu zapomina ![]() Gratulacje! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A dziękuję. Z torebki cieszy się moja córcia
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratulacje! Takie szczęście przeszłoby Ci koło nosa ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No fakt , a niewiele brakowało
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.