44 strony: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Stara Gwardia
|
|
Na Wybiegu- to masz dla kogo szyć . Jak moje dziewczyny były małe to wciąż im coś szyłam , potem miałyśmy etap szycia dla nas trzech takie same kreacje, czyli dla mnie i 2 córek.Teraz z braku czasu szyję im jak muszę, czyli do szkoły albo na przedstawienie, ale teraz trzecia rośnie więc pewnie znów będziemy szaleć ![]() ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeśli ktoś jeszcze nie dostał ode mnie banerków -proszę o kontakt na [email protected] ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
stefa napisałam maila, bo banerka nie otrzymałam ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
. Stefa
2. Susanna 3. Czeremcha 4. MonikaMagdalena 5. Dolores69 (bez noclegu) 6. ... kasia197123 |
|
Administrator
![]() |
|
Kasiu lista chętnych na spot jest już zamknięta. Nie wiem czy Stefa Cie jeszcze gdzieś wciśnie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jedna osoba zrezygnowala, wiec Kasia bedzie za nia. Masz farta ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stefko a powiedz mi proszę ile w sumie będzie kosztował zjazd poza noclegiem ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kto zrezygnował? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bedziemy placic za catering, ktory zalatwia nam strima na te dwa dni. wczesniej o tym pisalam ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
USTALENIA
Spotykamy się między 12-12:30pod Music Hostelem w Łodzi, ul. Piotrkowska 60 (dojazd i lokalizacja)a następnie całą grupa idziemy do Strimy. Sobota: * konstrukcja * prasowanie * trochę o maszynach Niedziela: * szycie konstrukcji (tunika) - koniecznie zabrać ze sobą 1,5 m tkaniny i nici pod kolor Posiłki w formie cateringu organizuje dla nas Strima - cena za posiłek dla nas będzie dosłana przez Pana Andrzeja. Cieszę się, że nie musimy biegać po mieście i szukać lokalu który by nas wszystkich pomieścił ![]() Nie wiem czy uda nam się zwiedzić muzeum bajek - byłoby fajnie ale wiadomo... CZAS. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
44 strony: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.