44 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
To 10 osób już upchniemy... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny, w związku z tym że byłam bardzo... eee.... zaprassowana (serio!) mnie było mnie na sieci, a tu konieczność wpłaty zaistniała. Czy się jeszcze załapałam? Bo przelew będę w stanie zrealizować najwcześniej jutro ![]() Koszty które w biegu podliczyłam: dojazd w tą i w tamtą nocleg + śniadanie ok.50 złociszy warsztaty w kawiarence 75 zł chyba że ktoś nie ma materiału -wtedy 90 muzeum jakieś grosze opłaty manipulacyjne (parking, benzin, ew. bilety) catering -mowa była o 50 zł ale to jeszcze nic pewnego. Dobrze liczę? kora (z małej) PS> Susanno, możesz mnie w ostateczności zmienić na Komę jeżeli masz takiego nicka wolnego. ![]() ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobry nick Koma - nie będziecie się nikomu mylić (mi na samym początku się pomyliłyście ![]() Koszta zlotu i organizacja kilka stron wcześniej w tym wątku - polecam przeczytać ![]() Co do noclegu informacje były już jakiś czas temu. Teraz czekam na odpowiedz od hotelu, czy znajdzie się gdzieś jeszcze jedno miejsce dla Ciebie, żebyśmy były wszystkie razem. Bądź teraz w kontakcie. Podaj mi swój nr tel - jak będę miała info to wyslę Ci smsa, żebyś weszła na net ![]() Pozdrawiam stefa --- Ostatnio edytowane 2012-05-06 15:02:39 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pod warunkiem że Susanna będzie chciała współpracować, bo tylko ona ma możliwość 'podmiany' nicka.
Nr.tel podaję ci na smsa zatem przyda się gdybyśmy sie miały szukać w Łodzi. Czyli chodziło o poprzednia środę ![]() W razie czego mogę dokonać wpłaty na rachunek Music Hotel bezpośrednio albo wpłacic przy przyjeździe, wszystko mi jedno, ale -siłą rzeczy dopiero od jutra ... ![]() W OGÓLE nie było mnie na sieci, nwet na mailu być nie mogłam, a wczoraj po prostu zapomniałam ![]() Koszty ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dostałam smsa -jeszcze nie mam odp od hotelu. Czekamy ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oki. Podliczyłam mniej więcej tylko to co widziałam na poprzednich stronach -wychodzi w sumie nie aż tak drogo... ![]() I am happy - tunika to świetny pomysł - właśnie chodzę dookoła tuniki ![]() Jutro wysyłąm ci kasę - może Jeden pociąg przyjeżdża o 9:57, drugi - ten "zapasowy" - o 11:43 na Kaliską. Zdążę chyba na Piotrkowską? ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-05-06 17:34:02 przez kora --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też będę autkiem ale myślałam raczej żeby gdzieś zaparkować w bezpłatnym miejscu i się nie ruszać nim bo jeżdżenie po Łodzi a zwłaszcza znalezienie miejsca parkingowego to masakra. Czasem lepiej dojść gdzieś. Ale mogę to przemyśleć. A te 15 zł to za godzinę czy dniówka i blisko hotelu czy Strimy? ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jest parking przy hotelu, cena za dobę. ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
|
|
A to w takim razie może być ![]() To możemy jechać grupami autkiem, bo przy Strimie rozumiem że mają parking prywatny? ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak jest strzeżony za 15 zł. ________________________________________________________
stefcia.pl
44 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.