Świeżynek
![]() |
|
Twoje prace naprawdę nie wyglądają jakby szyła je początkująca osoba. Świetne prace
![]() - zapraszam do siebie ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Susanna tak, na wizażu też przesiaduję z przyzwyczajenia, ale odkąd szyję, to jednak dużo więcej czasu spędzam na krawieckich forach - kopalnie cennych informacji
![]() Dziękuję wszystkim, którym jeszcze nie dziękowałam! Dzisiaj dzień wolny, więc siadam do szycia! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A ja mam słowa "krytyki" - jak na osóbkę początkującą w szyciu, to szyjesz "za dobrze", ale tym sposobem może motywujesz inne osoby, które wchodzą dopiero w krawiectwo, do większego zaangażowania w szycie.
Ciuszki naprawdę fajne, mnie osobiście przypadło do gustu to kimono, rzadko kto szyje takiego ciuszka. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ŚLICZNOŚCI
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wojtku, tylko najgorsze teraz to, że sama sobie najwyraźniej wysoko poprzeczkę postawiłam i aż strach teraz wrzucić coś co nie wyjdzie, co by sobie opinii nie popsuć
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne ciuszki szyjesz...aż mi wstyd że ja jeszcze nic dorosłego dla siebie nie uszyłam ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ostatnio nie uszyłam nic konkretnego, kilka rzeczy jedynie przerobiłam. Siedziałam za to po nocy nad czymś innym. Postanowiłam uszyć lalki na akcję dla chorego Kuby. Lalki to młoda para. Pomyślałam, że się nimi pochwalę ![]() ![]() Liczę, że moja młoda para sprzeda się za sporą sumkę, bo zrobiłam ją specjalnie na tą aukcje i bardzo się przy niej napracowałam. Pierwszy raz zresztą szyłam lalki ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-27 01:38:13 przez purpurowa_orchidea --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Orchideo lale są cudowne! Jeśli ktoś wybiera się na wesele to może kupić i ofiarować w prezencie Parze Młodej ![]() Poradziłaś sobie na +6 ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O kurcze !!! Jestem w szoku, jak już wielokrotnie podkreślałam podziwiam bo dla mnie uszycie takich maleństw jest chyba bardziej skomplikowane niż płaszcz Victorii B ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.