Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj warto,warto,piękna jest i jedna i druga!
|
|
Administrator
![]() |
|
Różowa mogłaby być moja - świetna jest ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
obie spódniczki są urocze - każda w swoim rodzaju ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję za pochwały. Dzisiaj się pochwalę spódnicą z baskinką. Jestem z niej dumna tym bardziej, że uszyłam ją bez żadnego wykroju, bo nie miałam ![]() ![]() Nie będę się tu rozpisywać, dla zainteresowanych szczegóły na blogu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawa tkanina. Spdniczka też oczywiście fajna. Ciekawe jak wygląda na Tobie!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Bardzo ładna spódnica, dla właścicielki bardzo zgrabnych nózek
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajniutka!!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Różowa na żywym organizmie prezentuje się jeszcze lepiej niż samotnie ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
PIękna, nic dodać nic ująć- uwielbiam baskinki:] ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Chcę spódnicę z baskinką!! No po prostu chcę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.