Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne i dokładne jak na pierwsze uszytki, kimono super ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
po raz kolejny naturszczyk pokazuje nam takie wykonanie, aż trudno mi uwierzyć że tak szyją osoby nie mające do czynienia z krawiectwem - talent goni talent, czas posypać głowę popiołem, pochylić się nisko i trzymać się mocno by nie wpaść w czarna dziurę rozpaczy ![]() cieplutko pozdrawiam i szczerze podziwiam ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A co będzie za chwilę? Dla mnie bomba!!! ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj.
Masz bardzo ładny blog, taki przejrzysty ![]() i oczywiście dodałam się do obserwowanych ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jejku! Dziękuję Wam wszystkim niezmiernie! Nie spodziewałam się tylu pozytywnych opinii! A w życiu! Tak mi strasznie miło się zrobiło i aż nabrałam wiary we własne możliwości!
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jeszcze nie dziękuj bo jeszcze ja!!!PIĘKNIE!!!!Sukieneczka śliczna,a Twoje szycie jest już zaawansowane prezentujesz niezły poziom!!!Pozdrawiam!
|
|
Administrator
![]() |
|
Purpurowa tyś z wizażu ![]() Poznaję Twoje prace - kimono jest kapitalne ale sukienka z falbanami - coś pięknego! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie pomyślałabym nawet ,że możesz być początkujaca.Super
|
|
Świeżynek
![]() |
|
pięknie szyjesz kimono super
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Początkująca?Nie widac tego,Ładnie szyjesz kochana.
Witaj u nas ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.