Administrator
![]() |
|
Rewelacyjnie wyglądasz w tej białej bluzce!! Otwieram Twój fanclub ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Obejrzałam na blogu, zawsze podziwiałam osoby, którym chce się przerabiać i którym co najważniejsze wychodzi. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Oj dawno mnie nie było i cieszę się, że wracam! Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że spodobały wam się moje bluzki ![]() Teraz wracam, pełna energii i mam nadzieję, że będę miała trochę wolnego czasu, żeby uzupełnić garderobę. Na początek różowa spódnica i spódnica w kwiaty - której chyba jeszcze nie pokazywałam - obydwie to przeróbki z sukienek. (Ja się chyba od tych przeróbek uzależniam ![]() A tu purpurowa w różowej spódnicy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zakochalam sie w tej kwiecistej! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja już tą kwiecistą na blogu widziałam, a ta różowa powala mnie na łopatki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie sie podoba ta z kwiatkami, ale jak zobaczylam stylizacje na blogu z rozowa w roli glownej, to sie przekonalam do niej tez ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Oby dwie są śliczne,takie wiosenne i zwiewne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie fajne, ale z lekkim wskazaniem na kwiecistą ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję Wam bardzo
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.