Stara Gwardia
![]() |
|
no ja raczej jestem z tych co dżinsów nie cierpię ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Poważnie rozważę Twe słowa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękny kolor taki mój/
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Suzanna rozważaj pukiś piękna i młoda bo w pewnym wieku już np mini nie wypada założyć
|
|
Administrator
![]() |
|
Fred podobno wyglądam o 10lat młodziej niż w rzeczywistości. Jeśli tak dalej będę się starzeć to jeszcze jakiś czas w mini pochodzę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niech się nauczę to Ci tę mini uszyję ! ! ! A puki co nie bardzo rozumiem jak ten krawat uszyć...
Szczególnie 3 strona sprawia mi problem, pewnie go jakoś zrobię ale wolę krzyknąć RATUNKUU ! ! ! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja jak szyłam pierwszy raz krawat poświęciłam na naukę niemodny już krawat mojego męża. poprułam popatrzyłam co i jak i udało się ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
I już wiem, co dziś uszyję!
![]() Fred - Gratulacje! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurs był u mnie w mieście pod tytułem szyjemy torebkę ze skóry. Zapisałem się i popełniłem damską torebkę. Żonie się podoba może i tu się spodoba. Tu ostatnio jest moda na fish leather czyli po polsku rybią skórę. Mówiąc szczerze poszedłem żeby tą skórę zobaczyć. Pani która prowadziła kurs miała mały wybór i wybrałem Okonia Nilowego barwionego na czerwono i lakierowanego. Torebka prosta ale mnie cieszy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No, no, no... Elegancka torebka i do tego skórzana! A ta rybia skóra wygląda niesamowicie! Jestem pod wrażeniem ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.