Stara Gwardia
![]() |
|
Zadziwiacie mnie Panowie coraz bardziej ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O tak superancka torba ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No,no torebka z klasą .A dało się ją uszyć na normalnej maszynie ,czy bardziej profesjonalnej z przeznaczeniem do szycia skór?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
okoń nilowy brzmi fascynująco, nawet nie wiedziałam, że takie coś nadaje się do szycia torebek... człowiek uczy się całe życie, a torebeczka na 5+ ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mam husqvarnę viking emerald 116 czyli najuboższą wersję emeralda http://www.sklep-husqvarna.com/Maszyny/Mechaniczne/Husqvarna%20Emerald%20116-358997.html
trochę się mocowałem jak miałem 5 warstw skóry + pasek. Ale pokręciłem ręcznie i się uszyło, igłe taką 130 zdaje się do tego i mocną nić. Dziękuję za pochwały aż chce się szyć jak ludzie chwalą ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie jest to może uszytek, ale ponieważ ja to zmajstrowałem mam ogromną przyjemność się pochwalić bo i duma mnie rozpiera.
Jeśli się spodoba to mogę dać przepis. Wczoraj o 9 rano zostałem tatą Samuela ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-02-27 12:31:20 przez Fred --- --- Ostatnio edytowane 2012-03-16 17:49:22 przez Fred --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
To dopiero arcydzieło
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
NO no GRATULACJE!!!
Taki uszytek to do konkursu trzeba zgłosic ![]() ![]() Sliczny synus ![]() ![]() życzę duzo spokojnych nocy ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
GRATULUJĘ! Co za DZIEŁO - NAJPIĘKNIEJSZE ![]() Niech szybko i zdrowo rośnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Gratulacje
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.