Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Czytam forum już od jakiegoś czasu i postanowiłam się wreszcie zarejestrować i oczywiście przywitać.
Może nie będę często zabierała głosu (trzeba mieć coś mądrego do powiedzenia) ale czytać będę i oczywiście uczyć się na waszych poradach. Jestem krawiecki przedszkolak. :hejka:
Pogromca spamerów
witaj :)
Stara Gwardia
Witaj InaBa...:)
Trochę mi głupio po przeczytaniu Twojego posta :zawstydzony: anty:milczek:
Szastam tu jęzorem na lewo i prawo nie mając raczej nic mądrego do powiedzenia w dziedzinie szycia...

--- Ostatnio edytowane 2012-01-17 11:37:35 przez Kora ---
Na forum dyskutujemy na poważne, krawieckie tematy ale prowadzimy też luźne dyskusje w dziale "Pogaduchy przy kawie" :) Zapraszam do dyskusji :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
Wręcz przeciwnie Kora. To właśnie porady przeczytane m.in. na tym forum zdecydowały, że zebrałam się na odwagę i uszyłam córce sukienkę na przedstawienie szkolne. Córka 17 lat, szkoła liceum, sukienka dla księżniczki Fiony. Ale miałam stresa :stres: ale pomimo niedoróbek sukienka podobała się. Jak zrobię zdjęcie to pochwalę się. A do tej pory to szyłam tylko okazjonalnie jakieś drobnostki jak: podwijanie spodni, skrócenie firanek czy zasłon. A teraz jeszcze mam uszyć córce bluzkę wg wykroju z papavero. :szok:
Stara Gwardia
Wręcz przeciwnie Kora. To właśnie porady przeczytane m.in. na tym forum zdecydowały, że zebrałam się na odwagę i uszyłam
Tak masz rację, tyle tylko,że ja nie o tym co Ty tu napisałaś lecz o tym co napisałaś w poście wyżej,co teraz pozwolę sobie przytoczyć.

Może nie będę często zabierała głosu (trzeba mieć coś mądrego do powiedzenia) ale czytać będę

Forum ma jednak swoje prawa,to miejsce dyskusji,jest tu więc ogrom tematów około szyciowych lub całkowicie z nim nie związanych ,w których można się udzielać i mamy nadzieje,że Ty również będziesz:oczko:
A w szyciu ,życze powodzenia :)

Witaj, InaBa!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Witaj na pokładzie :)
Witaj:) trzymam kciuki i na zdjątka jakiś uszytków

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.