Administrator
![]() |
|
Kochani jest akcja pomocy Kubusiowi choremu na neuroblastomę.
Kura-D poprosiła mnie abym rozpowszechniła tę informację na blogu i na forum tak aby jak najwięcej osób zdążyło przyłączyć się do akcji. Otóż chodzi o to, że szyjemy jakieś fajne drobiazgi, które potem zostaną zlicytowane a pieniążki zasilą konto Kuby. Mam nadzieję, że na forum znajdą się osoby gotowe poświecić trochę swojego czasu i uszyją /wykonają coś fajnego ![]() W razie pytań, wątpliwości proszę o kontakt z Kurą: [email protected] Tutaj możecie przeczytać o Kubie -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii POGADUCHY PRZY KAWIE. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
trochę mnie choróbsko unieruchomiło, ale działam
będą serduchowe zawieszki, woreczki na drobiazgi, anielski opiekun i czeburaszka (kiwaczek z bajki mojego dzieciństwa) ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wspaniale!
Dziś siedziałam nad jedna broszka a jutro posiedzę nad druga. Do tego bransoletka z pereł ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ja nie szyję takich gadżetów, więc wpłaciłem na konto Kubusia pewną kwotę, która była przeznaczona dla księdza "po kolędzie". Mam nadzieję , że Pan Bóg mi wybaczy ??
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dobre ![]() ![]() ![]() Ponieważ u mnie w domu panuję ospa, nie będę zarażać rękodzieła i posyłać ospy w świat...dla tego też przeleję na konto ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale to doskonała podpowiedź... że wcześniej nie wpadłam na to ![]() Szycie wymaga czasu,przelew nie a również można włączyć się w akcję pomocową. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
U nas księża brać po kolędzie nie mogą ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
U nas już po "kolędzie', ale jakoś tak wypadło, że nasza obecność w domu i termin wizyty rozminęły się.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.