Stara Gwardia
![]() |
|
SPIS TREŚCI:
strona 1 - M-Triangle nosidło miękkie do noszenia dzieci typu Mei-tai strona 3 - spodenki z bambusa strona 3 - narzutka na mrozy dla malucha strona 5 - Czerwonka Niedoskonała z Kolibrami strona 5 - Czerwonka Magiczna z Kotem Pierwszym strona 6 - Czerwonka Królewska Pierwsza strona 7 - Czerwonka Magiczna Dziękczynna strona 7 - Czerwonka Magiczna Uczona Pierwsza --- Ostatnio edytowane 2012-03-28 12:43:18 przez mtoto --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo pomysłowo
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo pomyslowe, czy to wyglada tak,jak na zdjeciu na ktorym jestes Ty z dzieckiem? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajne, takie nosidla to praktyczna rzecz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajne! Z pomysłem i ładnie wykonane ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajne to jest, tylko nie wiem czemu ja nie dam rady takie coś nosić, dostałam taką specjalna chustę od znajomej... pamiętam że wybrałam się na spacer po pasażu i nie mogłam dojść do końca, zaczęło mi ciągnąć w dół chociaż dziecko ważyło 5 kg. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
może miałaś ją źle zawiązaną? podobno chusty są bardzo wygodne - zarówno dla noszonego jak i noszącego
Są też podobno wiązania dla bliźniąt, ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najpierw bardzo dziękuję za ciepłe słowa ![]() Tak, takie nosidło to nosidło miękkie, ergonomiczne. Używa się go do noszenia dzieci, które już siedzą. Nie, na zdjęciu jestem w chuście typu wrappa (inaczej kanga) - pochodzenia afrykańskiego. Uszyta według moich parametrów przez jedną z forumek ![]() Chusta wiązana może ciągnąć nawet przy 5-kilowym maluszku, jeśli jest a) źle zawiązana, b) uszyta z tkaniny zbyt cienkiej, c) uszyta z tkaniny o splocie prostym. Szczególnie czuć dziecko, jeśli połączy się b) z c) ![]() Chusty są baaardzo fajne a nosidła jeszcze fajniejsze. Doceni je każdy, kto kiedykolwiek manewrował wózkiem pomiędzy parkującymi samochodami albo jeździł po nierównych płytach chodnikowych (klnąc zapewne na czym świat stoi). Również są niezastąpione na plaży, w lesie czy w górach. No ale przede wszystkim ta bliskość z dzieckiem... bezcenna! ![]() No dobra, bo się chyba rozpędziłam niepotrzebnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też nosiłam w nosidełkach i te miękkie są najlepsze. Twoje jest bardzo ładne, ale chyba też wymaga specjalnych materiałów i technik szycia? ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no nie bardzo, skoro nawet taki totalny amator jak ja dałam radę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.