Stara Gwardia
![]() |
|
HA! Wyrwałam mężowi z komórki więcej fotek - zamieściłam je w pierwszym poście ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ale fajne zdjęcia ![]() ![]() Prosiłabym tylko aby na przyszłość podczas zamieszania zdjęć korzystać funkcji aparatu (ikonka). Wówczas zdjęcia automatycznie się przycinają i dostosowują do szerokości forum. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oki, tyle że ja nie uploaduję je z kompa a jedynie linkuję do picassy przez urla, żeby wam nie obciążać serwera fotkami - jakby każdy tak robił, zaoszczędziłabyś mnóstwo miejsca na wątki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mototo ale niektórzy zamieszczjaz zdjęcia giganty - z albumów typu picassa, fotosik czy bezpośrednio ze stron i potem forum jest pięknie rozjechane. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no tak, nie każdy potrafi zmniejszyć podlinkowaną fotkę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Otóż to :/ ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ciekawe to nosidło, jak moje dziewczyny były małe miałam takie ale do noszenia z przodu, bardzo przydatna rzecz zwłaszcza jak się ma maluchy w krótkim odstępie czasowym, jedna w wózek, jedna za rączkę a ostatnia w nosidełku i na spacerek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niestety mam fatalny aparat w starej komórce ale może coś się da zobaczyć. Spodenki szyte z tkaniny 100% bambusa, w pasie wstawka i "panel szybkiego dostępu do gumki" ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Potrzebowałam czegoś, co mogę zarzucić mojej córeczce w te mrozy - szyte z polaru w ciągu 20 minut, nie musiało być ładne ani dokładne - musiało być funkcjonalne bo małej było zimno już ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kolorowe ciuszki! Aż przyjemnie popatrzeć!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.