Stara Gwardia
![]() |
|
Super, bardzo mi się podoba. Sama też sobie wyprodukowałam chustę jak urodziłam 2gą córcię i cudownie mi się ją nosiło. Ale jak i wszystko inne zrobiłam ją po swojemu i pewnie strasznie na opak ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kiedyś nie było takich rzeszy,a są bardzo praktyczne.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pozwolę sobie nie zgodzić sięz moim przedmówcą ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
intrygują mnie te chusty do noszenia dzieci... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Interesująca sprawa. Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła się przekonać jak to jest nosić dzieciaka w takiej chuście ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
chętnie odpowiem na wasze pytania (jestem akredytowanym doradcą noszenia w chustach i nosidłach miękkich) ale to raczej temat na dział pogaduchowy, czyż nie tak? ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
witaj na tym forum
![]() dawno tu nie zaglądałam, a tu taka niespodzianka ![]() i co raz bardziej mnie ciekawi M-Triangle jak się w nim nosi? bo pewno już testowałaś |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No witaj witaj, świat jest taki maleńki, nieprawdaż? ![]() tak, jest już w testach ale na razie to ich początek. Ja mam kilka swoich obserwacji ale czekam aż ocenią go mamy dzieci o innych gabarytach niż Pyza ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
zgadza się ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jestem zachwycona tym nosidełkiem
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.